Despre firma noastra

compresoare aer

Delta Pack ofera spre comercializare compresoare de aer cu surub sau cu piston, de calitate, profesionale, destinate atat consumului industrial, statiilor de compresoare si aer comprimat, cat si micilor consumatori de aer comprimat, totul de calitate Germana, cu service, garantie si post garamtie asigurate pe intreg teritoriul Romaniei. Avand in vedere situatia economica pe plan mondial si local venim in intampinarea posibililor clienti cu oferte speciale pentru toate compresoarele aflate pe stoc, in depozitul nostru central din Brasov. Pentru a avea costuri cat mai reduse stocul firmei se innoieste in fiecare saptamana cu compresoare aer noi cat si cu compresoare Second Hand. La toata gama de compreosare profesionale oferim gratuit, pe tot teritoriul tarii, punerea in folosinta si instruirea personalului care asigura operarea si intretinerea acestor compresoare! Delta Pack - Compresoare aer Romania este un partener corect si de încredere pentru furnizorii nostri si suntem în cautarea unor parteneriate benefice, comune, pe termen lung. Contactati-ne chiar acum, daca doriti achizitionarea unui compresor de aer!
Firma Delta Pack prin CompresoareAer.ro beneficiaza de un stoc permanent de piese de schimb, consumabile si uleiuri in asa fel incat acestea se pot livra / inlocui in cel mai scurt timp posibil iar in cazul in care acestea nu sunt in stoc Romania se pot aduce din magazia fabricii in cateva zile daca acestea sunt urgente.

oferta compresoare sh

Ce produse vindem

Comercializam o gama larga de modele de compresoare aer in toata Romania conforme cu normele CE din domeniu.

  • Compresoare aer
  • Compresoare pe surub
  • Compresoare Second Hand

Service compresoare aer

Datorita personalului specializat in interventie si reparatii de compresoare aer si a stocului permanent de piese de schimb si consumabile, colaborarea cu firma noastra va asigura o functionare ireprosabila a echipamentelor de producere, preparare, stocare ecologizare aer comprimat din firma dumneavoastra.

service compresoare aer